Spreker Marco Gresnigt

Marco Gresnigt

dr.

Dr. Marco Gresnigt is in 2005 cum laude afgestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. In januari 2012 is hij gepromoveerd op de adhesieve bevestiging van facings.

Op de universiteit van Groningen is hij hoofd restauratieve tandheelkunde en biomaterialen, verricht onderzoek op het gebied van de restauratieve/adhesieve tandheelkunde en doceert hij de esthetische en reconstructieve tandheelkunde.

Hij begeleidt meerdere promovendi en publiceert in peer reviewed internationale tijdschriften.

Marco is werkzaam op het centrum voor bijzondere tandheelkunde in het Martini Ziekenhuis Groningen waar hij restauratieve en esthetische behandelingen uitvoert met behulp van een operatiemicroscoop.

Hij geeft zowel nationaal als internationaal lezingen en cursussen op het gebied van esthetische en adhesieve tandheelkunde. Hij is de huidige voorzitter van BeNeLux afdeling van de internationale Bio-Emulation groep en ambassadeur van SlowDentistry.

Dr. Marco Gresnigt neemt samen met dr. Ventseslav Stankov, prof. dr. Peter De Coster en Jan Berghmans deel aan een interactieve sessie Behandelplanning: ‘Battle of concepts’.