Spreker Aslan Serhat

Serhat Aslan

prof. dr.

Dr. Serhat Aslan behaalde zijn diploma tandheelkunde aan de Ege Universiteit (Turkije). Hij volgde het ‘Periodontology Program of Graduate Study’ aangeboden door het ‘Institute of Health Sciences’ van de Ege Universiteit en behaalde een doctoraatstitel in de Parodontologie.

Hij heeft een privépraktijk die zich uitsluitend richt op parodontologie, vaste prothetiek en implantaten met de focus op microchirurgie, zachte en harde weefselreconstructie en minimale invasieve chirurgie.

Hij is gastprofessor aan het departement Biomedische en Chirurgische Wetenschap en Tandheelkunde aan de Universiteit van Milaan (Italië).

Momenteel is hij bestuurder bij de Turkse vereniging van parodontologie (TPD). Hij is ook lid van de Italiaanse vereniging van parodontologie en implantologie (SldP), de Europese federatie van parodontologie (EFP), het internationaal team voor implantologie (ITI) en de Turkse academie voor esthetische tandheelkunde (EDAD).

Dr. Aslan is intens betrokken bij mono- en multicenter klinisch onderzoek en ontwikkelingen in de parodontologie, met speciale nadruk op parodontale plastische chirurgie, geleide bot-en weefselregeneratie, en esthetische implant-therapie.

Wat kan je verwachten van dr. Aslans lezing? Ontdek het in onderstaande teaser!