Spreker Venceslav Stankov

Venceslav Stankov

dr.

Dr. Venceslav Stankov is een van de beste beroepsbeoefenaars van tandheelkunde in Bulgarije.

Hij runt als hoofdarts een team van 24 werknemers in de dr. Stankov Dental Clinique. Dr. Stankovs klinische werk focust zich op end-to-end esthetische behandelingen in de tandheelkunde, implantologie, parodontale plastische microchirurgie, parodontale regeneratie, en complexe prothetische gevallen zowel bij natuurlijke tanden als bij implantaten.

Venceslav Stankov is een gerenommeerd en invloedrijk spreker in eigen land – trendsetter in zijn expertisegebied. Hij volgde een aantal postgraduaatsopleidingen in parodontologie en prothetiek. Dr. Stankov won de tweede prijs van het eenjarige masterprogramma aan het GIDE (Global Institute for Dental Education) van de universiteit van Californië, Los Angeles (2013).

Hij is actief lid van onder andere de Bulgaarse Vereniging van Parodontologie, de Sofia Dental Meeting, en de GIDE-studieclub.

Dr. Venceslav Stankov neemt samen met dr. Marco Gresnigt, prof. dr. Peter De Coster en Jan Berghmans deel aan een interactieve sessie Behandelplanning: ‘Battle of concepts’.