Spreker Christel Larsson

Christel Larsson

prof. dr.

Prof. dr. Christel Larsson behaalde haar diploma tandheelkunde in 1996 aan de Lund Universiteit (Zweden) en in 2004 voegde ze daar de titel specialist in de prothetiek aan toe (Malmö Universiteit). In 2011 behaalde ze aan diezelfde universiteit haar doctoraatstitel.

Ze was verbonden aan de faculteit tandheelkunde, departement Materialen, Wetenschap en Technologie, als hoofddocent en senior consultant van 2012-2019 (Malmö Universiteit).

Tussen 2016-2019 was prof. dr. Larsson opleidingshoofd van de faculteit tandheelkunde en sinds 2019 is ze hoofd van het departement prothetiek, waar ze onder meer doctoraats-, master- en bachelorstudenten begeleidt.

Ze is auteur van verscheidene onderzoeksartikelen en systematische reviews, en recensent van meer dan 20 wetenschappelijke magazines. Ze is lid van de bestuursraad van recensenten van het International Journal of Prosthodontics.

Daarnaast is ze ook redactielid van de European Journal of Oral Implantology, de British Dental Journal – BDJ Open en de International Journal of Oral Implantology (tot 2019).

Prof.dr. Larsson heeft reeds 15 jaar ervaring als tandprothesist en haar specialisme gaat van de esthetische tandheelkunde, over vaste en uitneembare protheses tot restauratieve tandzorg na ernstig trauma en kanker.

Wat kan je verwachten van prof. dr. Christel Larssons lezingen? Ontdek het in onderstaande teaser!